menu
U bevindt zich op: Meeloop dag

Ervaar hoe het is om bij Tsavo te werken

Meeloop dag

Heb jij een technische of vastgoed gerelateerde HBO of WO opleiding en ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw carrière? Ben je geïnteresseerd geraakt in een functie binnen onze organisatie? Hoe leuk is het dan om Tsavo persoonlijk te ervaren?

Daarom bieden wij je graag de mogelijkheid om een dag mee te lopen met een Tsavo medewerker. Tijdens deze meeloopdag maak je niet alleen kennis met de functie maar krijg je direct ook een goed beeld van de organisatie.

Hoe ziet de meeloopdag eruit?

Je wordt verwacht op ons kantoor in Utrecht. Hier maak je kennis met de collega die jou meeneemt in zijn of haar dag. De kennismaking begint in ons werkcafé met een kop koffie of thee. De collega vertelt je meer over de organisatie maar ook over de functie en projecten van Tsavo.

Uiteraard is het niet alleen meekijken en luister maar ga je ook zelf aan de slag met een casus. Hierdoor ervaar je zelf wat het werk precies inhoudt en of dit bij jou past. Aan het eind van de dag bespreek je de casus met de collega.

Tijdens de lunch schuif je gezellig aan bij de andere collega’s en krijg je de kans om ook kennis te maken met de overige functies binnen de organisatie.

Wat moet ik daarvoor doen?

Het is natuurlijk wel van belang dat jouw studie of ervaring en ambities aansluiten bij onze organisatie. Daarom vragen we jou onderstaande gegevens in te vullen.

Op basis hiervan besluiten we of een korte kennismaking via teams van toepassing is. Als tijdens die kennismaking blijkt dat jouw ambities aansluiten bij die van ons koppelen we jou aan een van onze medewerkers.

Enthousiast? Meld je dan hieronder aan.

Deelname aan de meeloopdag maakt geen deel uit van een sollicitatie procedure.

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren en te verbeteren.